Zomerrondleiding Oud Borne 2024

In juli en in augustus kunt u een rondleiding in Oud Borne volgen. U hoeft zich voor deze activiteiten niet van te voren aan te melden.

De rondleiding is tweemaal per week, op woensdag en op zondag. (m.u.v. 21 + 25 augustus i.v.m. Melbuulndagen). U kunt zich om 14.00 uur melden op het Dorsetplein bij de fontein. De gids staat daar op u te wachten!

De rondleiding duurt ca. 1.5 uur. Na afloop kunt u desgewenst naar museum Het Bussemakerhuis. Mocht u een museumjaarkaart hebben, neem deze dan mee. De rondleiding geschiedt o.l.v. een gids die vele bijzonderheden laat zien en verhalen en anekdotes vertelt over de rijke historie van Borne. Ook laat de gids u het fraaie interieur van de kerken in Oud Borne zien. De kosten bedragen €5,- per persoon.

Het blijft altijd mogelijk, 365 dagen per jaar, een rondleiding door Oud Borne op maat èn op afspraak te doen. Mocht u specifieke belangstelling hebben voor de oude toren en de gewelven dan horen de gidsen dat graag. Boeken kan bij André Muller. Tel: 074-2663082.

Kijk voor meer informatie op de website van Gidsen Oud Borne

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Gidsen Oude Borne

Meer over cultuur uit Borne

Volg het nieuws uit Borne