Zomerconcert Bornsche Maten

Maandag 8 juli om 19.30 uur geven Stedelijk Orkest Borne en Percussion Group een zomerconcert in speeltuin Rozenhof in de Bornsche Maten.

Het Stedelijk Orkest Borne bestaat uit een harmonie orkest waar momenteel 35 muzikanten in deelnemen. Elke muzikant bespeelt een van de vele instrumenten, zoals klarinet, trompet of bastuba. Er wordt een gevarieerd repertoire gespeeld, afwisselend van klassieke muziek tot hedendaagse pop muziek. Dit repertoire is te horen in de ongeveer 4 concerten die zij per jaar geven.

De Percussion Group is een melodische slagwerkgroep met een breed scala aan verschillende muziekinstrumenten. Het repertoire van de Percussion Group is erg divers. Zo worden klassieke werken gespeeld maar ook moderne werken en covers van diverse bands en popsterren. De Percussion Group staat sinds 2002 onder leiding van Marco Onstenk.

“De temperatuur stijgt, de vakantie is in aantocht en zo ook onze zin om lekker buiten vrolijke muziek te maken. En daarbij bent u uitgenodigd!”

Maandag 8 juli om 19.30 uur geven Stedelijk Orkest Borne o.l.v Jurgen Wentzel en Percussion Group o.l.v. Marco Onstenk een zomerconcert in speeltuin Rozenhof in de Bornsche Maten. Dus neem zon, een kleedje of een stoeltje mee en kom luisteren naar muziek in de wijk.

Kijk voor meer informatie op de website van Stedelijk Orkest Borne

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Stedelijk Orkest Borne

Kijk voor meer informatie op de website van Percussion Group

Meer over cultuur uit Borne

Volg het nieuws uit Borne