Workshop fashion- en celebrity fotograaf Frank Doorhof

Unieke presentatie door de beroemde fashion- en celebrity fotograaf Frank Doorhof in het Kulturhus Borne.

De Fotoclub Borne bestaat 40 jaar en dat moet natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Dit jaar worden dan ook een aantal bijzondere activiteiten georganiseerd, zoals presentaties door bekende fotografen, workshops, een wedstrijd voor inwoners van Borne en een grote expositie.

Donderdag 23 maart 2023 presenteert de internationaal bekende fashion- en celebrity fotograaf Frank Doorhof een interactieve live shoot met model en speedlights.
De avond begint om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 u) en vindt plaats in het Kulturhus Borne.
Toegang voor leden van Afdeling Twente van de Fotobond is gratis, overige belangstellenden betalen €7,50. Zowel leden als overige belangstellenden dienen zich vooraf individueel aan te melden vanwege de beperkte plaatsruimte in de zaal. Vol=vol.

Frank Doorhof staat bekend om zijn gebruik van kleur en sfeer in zijn foto’s. Wekelijks geeft hij workshops modelfotografie in zijn studio in Emmeloord en op unieke locaties in binnen- en buitenland. Op de sociale media is deze fotograaf heel actief. Maandelijks kun je gratis online meekijken naar de ‘Digital Classroom’: een liveshoot met een thema en model.

Frank zal in Borne een life presentatie van zijn werkwijze geven, compleet met modellen, flitsers en studio uitrusting. Hij laat je zien hoe je spectaculaire foto’s maakt met deze kleine flitsers en enkele modifiers. Hij legt je live uit hoe je het model coacht en het licht opzet. De resultaten zie je gelijk op een groot scherm. Met veel humor geeft Frank je niet alleen veel tips om beter te fotograferen maar behandelt hij ook vragen die hij regelmatig krijgt. Natuurlijk kun je tijdens de hele shoot vragen stellen.
Ook is er gelegenheid om Frank’s boek te kopen, gesigneerd natuurlijk. En is er de mogelijkheid om met korting een workshop te boeken.

Foto: Frank Doorhof

Kijk voor meer informatie op de website van Fotoclub Borne

Meer over cultuur uit Borne

Volg het nieuws uit Borne