Wens vervuld: herinneringsbankje voor G-hockeyteam

Wensboom in Borne vervult de wens van Anne Huis in ‘t Veld.

Hockeyclub Twente heeft een bankje onthuld ter herinnering aan G-hockeybegeleider, Henk Huis in ‘t Veld, en G-hockeytrainer, Tjeerd Martin. Hiermee is de wens uit de wensboom Borne vervuld van Anne Huis in ‘t Veld. Ze wilde graag een herinnering aan haar vader en G-hockeytrainer, Tjeerd Martin, die kort na elkaar in 2020 zijn overleden en enorm worden gemist, ook door het G-hockeyteam.

“Ik voel mijn vader nu dichter bij mij!”

Het bankje is belangeloos beschikbaar gesteld door Gardeluxe uit Weerselo en voorzien van een herdenkingsplaatje met de tekst: ‘Henk en Tjeerd voor altijd bij ons’. Na de mooie woorden van Riny Holtkamp van Rabobank Centraal Twente, Bernadette Wieffer van De Ster Borne en hockeyspeler Matthijs Wormmeester, werd in het bijzijn van onder andere de familie van de overleden hockeytrainers en de spelers van het G-Hockeyteam het bankje onthuld en officieel in gebruik genomen. “Ik ga nu bij iedere thuiswedstijd op dit bankje zitten” zegt Anne stralend, “en ik weet zeker dat we dan winnen! Ik voel mijn vader nu dichter bij me!”

Wensboom Borne

Onder het motto ‘Samen bereiken we meer dan alleen!’ hebben organisaties in Borne de handen ineengeslagen. Samen met Rabobank Centraal Twente, BBO, Visit Borne, Stichting De 3 Kearls en WISH3 worden hartverwarmende wensen vervuld uit de wensboom die in december Borne siert.

Kijk voor meer informatie op de Website van Wish3

Meer over Cultuur uit Borne

Volg het Nieuws uit Borne