Wegwerkzaamheden Weerselosestraat

De Weerselosestraat is van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 23 september vanaf kruispunt Aalderinksweg tot en met de grens van Dinkelland afgesloten.

Binnenkort wordt gestart met groot onderhoud aan de Weerselosestraat in het buitengebied (gedeelte tussen Borne en Dinkelland). De Weerselosestraat is daarom vanaf kruispunt Aalderinksweg tot en met de grens van Dinkelland van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 23 september afgesloten. Het asfalt van de Weerselosestraat is aan groot onderhoud toe. Het bestaande asfalt wordt vervangen door een nieuwe asfaltdeklaag en randen van de weg worden voorzien van een gegoten (vlakke)betonrand.

Planning en bereikbaarheid

De werkzaamheden aan de Weerselosestraat starten op 29 augustus en duren naar verwachting tot en met 23 september. Tijdens de werkzaamheden is het aangegeven gedeelte van de Weerselosestraat afgesloten voor voertuigen/gemotoriseerd verkeer. Fietsers kunnen van het vrij liggende fietspad op de route gebruik blijven maken. Woningen blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Omleidingsroutes

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid via de gele omleidingsborden.

Kijk voor meer informatie op de website van de Gemeente Borne

Volg de politiek uit Borne

Volg het nieuws uit Borne