Weer fantastische optredens op agenda Openluchttheater Hertme

Van kleinschalige shows in het Spookhoes, tot de Metropool Open Air concerten Openluchttheater Hertme biedt het allemaal.

De organisatie van het Openluchttheater Hertme is erg blij dat ook het Afrika Festival Hertme dit jaar weer georganiseerd kan worden! Op 2 en 3 juli 2022 kunnen alle bezoekers van het festival als vanouds genieten van de muziek en sfeer van één van de meest toonaangevende festivals op het gebied van moderne muziek uit Afrika. “We ontmoeten je graag in het Openluchttheater Hertme – het wordt een muzikale zomer!”

BLØF – Metropool Open Air

Dertig jaar hits! BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als Aanzoek Zonder Ringen, Alles Is Liefde, Holiday In Spain, Zoutelande en Horizon. Praktisch elke hit is al eens voorbijgekomen in het Openluchttheater in Hertme waar de band inmiddels kind aan huis is. En natuurlijk komt de band ook in het jubileumjaar naar Hertme! Ben je er weer bij?
Vrijdag 24 juni 2022, 20.00 uur

Afrika Festival Hertme

Het Afrika Festival Hertme is een van de meest authentieke festivals van Nederland! Ook dit jaar komen geweldige muzikanten naar Hertme om de bezoekers te laten genieten van moderne muziek uit Afrika. Dit tweedaagse festival vindt al meer dan 33 jaar plaats in het Openluchttheater Hertme. Kom je ook genieten van de sfeer en prachtige muziek?
2 en 3 juli 2022

Wil je weten wat het Openluchttheater Hertme nog meer te bieden heeft? Bekijk het programma voor 2022 op de hieronder vermelde website. Met ook Metropool Open Air concerten van Davina Michelle en Floor Jansen! Let op: het programma wordt regelmatig aangevuld met nieuwe shows. Bekijk regelmatig de website van het Openluchttehater Hertme om op de hoogte te blijven.

Kijk voor meer informatie op de website van Oplenluchttheaterhertme

Kijk voor meer informatie op de website van Metropool

Meer cultuur uit Borne

Volg het nieuws uit Borne