Voorleesfeest en ‘Wat een Portret’ in Bibliotheek Borne

Voorleesfeest en Foto expositie met inwoners van Borne in het kader van Boekenweek Borne.

Er was eens… een plek voor peuters en kleuters waar ze komen luisteren naar mooie, spannende en grappige verhalen. Samen met hun moeder, vader, opa of oma zijn de kinderen welkom in Kulturhus Borne. In de knusse kinderhoek in de bieb, om op avontuur te gaan vanuit een boek. Deze activiteit is geschikt voor ouders en verzorgers met kinderen van 2 tot 4 jaar. Voor de kinderen is er drinken met wat lekkers. Er is ook koffie en thee. Kom je ook gezellig luisteren?

Datum: dinsdag 7 maart
Tijd: 10:00 uur
Entree: Gratis

Wat een portret

Het thema van de Nederlandse oekenweek is dit jaar ‘Ik ben alles’. Je bent alles wat je denkt. Je bent alles wat je voelt. Je bent alles wat je nastreeft, wat je liefhebt, waar je van droomt. Je bent alles.

In het kader van de boekenweek 2023, slaan Fotoclub Borne en de bibliotheek van het Kulturhus de handen ineen en organiseren in de week van 11 t/m 19 maart 2023 een foto-expositie. Inwoners van de gemeente Borne (18 jaar en ouder) zijn uitgenodigd om zichzelf op de foto te laten zetten. Met de vraag:
Welke artiest zit er in jou? Artiest in de breedste zin van het woord: kunstenaar, muzikant, theatermaker, componist, celebrity, schrijver, uitvinder, icoon. Welke artiest zit er in jou en waarom? Wat inspireert jou aan deze persoon?

Je bepaalt zelf of je letterlijk in de huid kruipt van jouw held (m/v) middels kleding en make-up, of dat je je au naturel laat fotograferen. It’s totally up to you.

Er zijn 2 fotoshoots gepland in de Boekenweek waarop jij jouw portret kunt laten maken door een fotograaf van Fotoclub Borne.
Zaterdag 11 maart, tussen 9.30-12.00 uur
Woensdag 15 maart, tussen 19.00-21.30 uur

Alle portretten worden opgehangen in het Kulturhus. Uiteraard ontvang jij ook een portret van jezelf. Wat een portret!

Je kunt je via het Kulturhus aanmelden voor één van deze shoots, waarbij je meteen ook even twee eenvoudige vragen dient te beantwoorden:

  • Welke artiest zit er in jou?
  • Wat inspireert je aan deze artiest?
    Jouw antwoord komt onder je portret te hangen.

Kijk voor meer informatie op de website van het Kulturhus Borne

Meer over cultuur uit Borne

Volg het nieuws uit Borne