Voetbalvereniging BZSV de Blauwwitters doorstaat coronaperiode goed

Afzwaaiende penningmeester Gerard van de Linde schrijft zwarte cijfers tijdens goedbezochte ALV BZSV de Blauwwitters.

Voetbalvereniging BZSV de Blauwwitters hield maandag 27 september haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. De leden bogen zich onder andere over de gerealiseerde doelen en de plannen voor het komende jaar.

Afscheid Gerard van de Linde

Penningmeester Gerard van de Linde nam na vele jaren afscheid als bestuurslid en presenteerde voor de laatste keer de financiële resultaten aan de goedgevulde kantine. Wat opviel: ondanks COVID blijkt BZSV de Blauwwitters financieel een kerngezonde vereniging. Het een en ander was te danken aan de vastberadenheid van de afzwaaiende penningmeester. Als dank hiervoor werd hij tot lid van verdienste benoemd door voorzitter Jacco Kwast.

90 jarig bestaan in 2022

Na de pauze werden de jubilarissen bedankt. Opvallende jubilaris was de goedgebekte Jan Bosch, zijn 60 jarig lidmaatschap werd dan ook beloond met het erelidmaatschap! BZSV de Blauwwitters gaat met veel vertrouwen de toekomst tegemoet. Volgend jaar viert de club haar 90 jarige bestaan. Speerpunten het komende jaar zijn het aantrekken van nieuwe leden en het vergroten van de bekendheid in Borne.

De kabouters zijn weer gestart

Op zaterdagochtend trainen sinds kort de kabouters. Van 09.00-10.00 uur wordt er spelenderwijs kennis gemaakt met voetbal. De trainingen worden verzorgd door fysiotherapeut (en voorzitter) Jacco Kwast. Alle kinderen tussen de 4-6 jaar zijn van harte welkom en kunnen zonder aanmelding mee trainen. Ervaar hierbij als ouder de voordelen van een kleine, gemoedelijke vereniging en kom eens langs!

Kijk voor meer informatie op de website van BZSV de Blauwwitters

Meer sport in Borne

Volg het nieuws in Borne