Vind je geluk in de Kringloopwinkel en win het Gouden Ticket

Iedere bezoeker maakt zaterdag 2 oktober kans op het Gouden Ticket of een andere attentie.

Onder de titel ‘Vind je geluk in de Kringloopwinkel’ wordt zaterdag 2 oktober de Nationale Kringloopdag gehouden. Die dag opent Kringloopbedrijf Borne aan de Ambachtstraat haar deuren om 10:00 uur. Elke bezoeker zal worden getrakteerd op een enveloppe waarin zomaar het Gouden Ticket kan zitten of andere attenties. Dit kunnen artikelen zijn, maar ook kortingen of tegoedbonnen.

Stichting Kringloopbedrijf Borne bezit het certificaat ‘100% Kringloop’, het waliteitskeurmerk van de branchevereniging voor Kringloopbedrijven. Deze branchevereniging heeft 2 oktober gekozen als Nationale Kringloopdag en natuurlijk doet Kringloopbedrijf Borne daar graag aan mee. Het thema ‘Vind je geluk in de Kringloopwinkel’ wordt ondersteund door de genoemde actie waarbij elke bezoeker eenmalig een enveloppe ontvangt. Voor de bezoekers die hun geluk nog wat willen beïnvloeden kunnen er binnen nog meer ‘geluksenveloppen’ worden gekocht, wel met een beperkt aantal per keer.

De Nationale Kringloopdag valt precies in de week waarin de nieuwe herfst- en winterkleding is neergehangen, dus voor liefhebbers van kleding, zowel heren-, dames- als kinderkleding een uitermate goede kans om misschien wel ‘dubbel-geluk’ te treffen. “Dubbel geluk zal zeker degene hebben die het ‘Gouden Ticket’ treft. Daarvan zal in elk geval melding worden gemaakt op de Facebook-pagina van Stichting Kringloopbedrijf Borne”, aldus bedrijfsleider Marco Pierik.

Over Stichting Kringloop Borne

De stichting Kringloop Borne heeft tot doel het exploiteren van een kringloopbedrijf, waarbij het aspect van recyclen (circulaire economie) een belangrijke drijfveer is. De laatste jaren is de nadruk van de bedrijfsvoering nog meer verschoven naar recyclen. Naast het splitsen van afvalstromen voor verdere verwerking door bedrijven, biedt de kringloop ook de mogelijkheid aan burgers om ‘tweede kans artikelen’ aan te schaffen in de winkel. Daarnaast is een doelstelling om arbeidsplaatsen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, werkervaringsplaatsen te bieden, alsmede stageplekken en invulling van tijd voor taakgestraften.

Kijk voor meer informatie op de website van Kringloop Borne

Meer over ondernemen in Borne

Volg het nieuws uit Borne