VIDEO Willemien Nijman

Borne in Beeld interviewt wekelijks meer en minder bekende inwoners van Borne. Deze keer is het de beurt aan kunstenares Willemien Nijman.

Willemien Nijman studeerde in 2001 af aan de AKI in Enschede, richting gemengde media. In haar eigen woorden: ‘Ik vul met veel passie mijn leven met het maken van werken die het leven veraangenamen, een lach op het gezicht brengen, de wereld een beetje mooier maken. Dat doe ik door objecten, kijkkastjes of werken op doek te maken, vaak van afval, het worden beelden met een verhaal, een sprookje, een overpeinzing… eigenlijk te veelzijdig om in woorden uit te kunnen drukken’.

Zo werkt ze voor Kunst in de klas, op de basisscholen in Borne. Ook geeft ze verschillende workshops, onder meer intentie moodboard maken, mozaiekworkshops, een creatief inloop atelier en een cursus Kinderyoga flow en kunst.

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Willemien Nijman

Meer over cultuur uit Borne

Kijk meer video’s uit Borne

Volg het nieuws uit Borne

Met medewerking van: Lilian Berends, Erna Binnendijk, Hans Dekker, Afshin Esfandiar, Reiny Klaassen, Wim van Ofwegen, Gerard van Os, Milad Rezek, Michel van der Voort, stagiairs RTV Borne
Met dank aan wijkcentrum de Letterbak
Een productie van RTV Borne