VIDEO Schilderclub De Letterbak exposeert

Schilderclub De Letterbak exposeert op zaterdag 7 oktober 2023 in wijkcentrum De Letterbak aan de Clematishof 6 in Borne.

Elke dinsdagavond komen de leden van de Schilderclub De Letterbak bij elkaar om gezellig samen te schilderen. Ieder doet dit in zijn/haar eigen stijl en met eigen materialen. Er is geen sprake van lessen, maar men helpt elkaar graag.

Door omstandigheden heeft de groep op dit moment nog maar zes leden, dus nieuwe leden zijn van harte welkom. Hoewel er in Borne meerdere schilderclubs zijn, is samengaan met een andere club geen optie volgens José: “wij zijn een hechte club, wij stimuleren elkaar en adviseren elkaar. En andere clubs zijn ook veel duurder.”

Belangstellende kunnen contact opnemen met Alie Gierveld, telefoonnummer: 06-13297479
Of informeer tijdens de expositie bij één van de leden.

Iedereen, ook als je niet zelf wilt gaan schilderen, is van harte welkom op de expositie zaterdag 7 oktober 2023 van 10.00 tot 16.00 uur in Wijkcentrum De Letterbak aan de Clematishof 6 in Borne.

Meer over cultuur uit Borne

Kijk meer video’s uit Borne

Volg het nieuws uit Borne

Met medewerking van:
Lilian Berends, Jaap Besteman, Erna Binnendijk, Hans Dekker, Reiny Klaassen, Wim van Ofwegen, Gerard van Os, Milad Rezek, Michel van der Voort, Stagiairs RTV Borne

Met dank aan wijkcentrum de Letterbak
Een productie van RTV Borne