VIDEO ‘Nederlandse Minuten’: Stemwijzer in het Arabisch – 5

Mustafa Aljaradi geeft in het Arabisch uitleg over het Nederlandse politieke systeem en de komende verkiezingen.

In aflevering nummer 5 van de serie Nederlandse minuten legt Mustafa Aljaradi het programma van vier partijen aan je uit, de vier partijen zijn Denk & 50 Plus & CU en PvdD. Mustafa vergelijkt hun verkiezingsprogramma’s op het punt van de houding ten opzichte van Syrische vluchtelingen en inkomen, zorg, onderwijs en klimaat.

In aflevering nummer 4 van de serie Nederlandse minuten legt Mustafa Aljaradi het programma van drie partijen aan je uit, de drie partijen zijn D66, SGP en SP. Mustafa vergelijkt hun verkiezingsprogramma’s op het punt van de houding ten opzichte van Syrische vluchtelingen en inkomen, zorg, onderwijs en klimaat.

In aflevering nummer 3 van de serie Nederlandse minuten legt Mustafa Aljaradi het programma van drie partijen aan je uit, de drie partijen zijn CDA, FVD en PvdA. Mustafa vergelijkt hun verkiezingsprogramma’s op het punt van de houding ten opzichte van Syrische vluchtelingen en inkomen, zorg, onderwijs en klimaat.

In aflevering nummer 2 van de serie Nederlandse minuten legt Mustafa Aljaradi het programma van drie partijen aan je uit, de drie partijen zijn VVD, PVV en GroenLinks. Mustafa vergelijkt hun verkiezingsprogramma’s op het punt van de houding ten opzichte van Syrische vluchtelingen en inkomen, zorg, onderwijs en klimaat.

In aflevering nummer 1 van de serie Nederlandse minuten legt Mustafa Aljaradi in het Arabisch het politiek systeem in Nederland aan je uit. Daarbij geeft hij ook interessante informatie over de geschiedenis van de Tweede Kamer verkiezingen.

Camera en Montage: Mohammad Alhwedi
Presentatie: Mustafa Aljaradi
Een productie van RTV Borne