VIDEO Michel Kotteman over Beleef Boeiend Borne

Toerisme is iets anders dan politiek, maar de betrokkenheid bij Borne heeft Kotteman wel.

Michel Kotteman vertelt over zijn werkt bij Beleef Boeiend Borne. Hij kan zijn ervaringen uit de politiek goed gebruiken en vindt het erg leuk om zijn kwaliteiten op deze manier voor de Bornse samenleving in te zetten.

Over Stichting Beleef Boeiend Borne en Visit Borne

Sinds maart 2020 treedt Stichting Beleef Boeiend Borne naar buiten onder de naam van ‘Visit Borne’. Voorheen VVV Borne. Corine Hofstra, aangenomen als toerismemanager en citymarketeer laat samen met alle (toeristische) ondernemers zien hoe mooi Borne is.

VisitBorne is de citymarketingorganisatie van Borne. Zij zorgt voor het versterken van het merk Borne door herkenbare, eenduidige communicatie en promotie. De focus ligt hierbij op het aantrekken van meer bezoekers, toeristen en bewoners richting Borne, Hertme en Zenderen zodat zij langer in het dorp verblijven en daardoor meer zullen besteden. Visit Borne is er om te informeren, te inspireren en te overtuigen om het leukste dorp van Overijssel te komen bezoeken.

Kijk voor meer informatie op de website van Visit Borne

Meer over cultuur in Borne

Meer over ondernemen in Borne

Volg het nieuws uit Borne

Met medewerking van: Stijn Wiemerink, Erna Binnendijk, Reiny Klaassen, Wim van Ofwegen, Jan Stoop, Gerard van Os, Milad Rezek, Michel van der Voort
Met dank aan wijkcentrum de Letterbak
Een productie van RTV Borne