VIDEO Medikamente Die Grenze

Het leukste aan werken in Borne is volgens Justin de spontaniteit en de vrolijkheid, het ons kent ons.

Medikamente Die Grenze is ruim 13 jaar geleden opgericht door Bert Hesselink uit Weerselo. Het begon met 1 winkeltje in Denekamp en is inmiddels uitgegroeid tot een keten met 43 winkels en 3 datum voordeelshops, allemaal in de grensstreek. Hesselink is een echte handelaar, als hij ergens een restpartij ziet en de prijs staat hem aan, dan koopt hij het op.

De Bornse Justin werkt als verkoper in de filialen Borne en Hasseler Es in Hengelo en doet dit graag: “Werken bij Die Grenze is afwisselend en verkopen is natuurlijk hartstikke mooi. Ik sta ook achter de kassa en soms buiten, daar verkoop ik ook nog.” Het assortiment bij Die Grenze bestaat niet alleen uit drogisterij artikel: “Wij hebben van alles, van parfums en shampoo tot chips en limonades.”

Het leukste aan werken in Borne is volgens Justin “de spontaniteit en de vrolijkheid, het ons kent ons.” Justin is naast zijn werk bij Die Grenze ook zanger, hij heeft opgetreden bij onder andere SBS6 en De Toppers. Hij blijft dit ook graag combineren.

Kijk voor meer informatie op de website van die Grenze

Meer over ondernemen in Borne

Meer video’s uit Borne

Volg het nieuws uit Borne

Interview en tekst: Erna Binnendijk
Camera: Eirini Kaskamanidis en Kevin ter Maat
Montage: Eirini Kaskamanidis
Een productie van RTV Borne