VIDEO Kirstens Kopgroep organiseert het KopEvent

Kirstens Kopgroep zamelt geld in voor het hersentumorfonds om onderzoek naar hersentumoren te financieren. Dat doet zij onder meer door het organiseren van het KopEvent op zaterdag 6 juli 2024, van 14:00 uur tot 00:00 uur bij NEO.

Kirsten en Maroesja vertellen wat er allemaal bij komt kijken om zo’n evenement te organiseren. Ze geven een kijkje achter de schermen van de organisatie en hoe het KopEvent tot stand is gekomen. En hoe krijgen zij toch al die bekende Nederlanders zo ver om belangeloos mee te werken? Wie helpen er allemaal én vooral waarom?

Over het Kop Event

Met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Hersentumorfonds wordt er op 6 juli 2024 weer een fantastisch Kop Event georganiseerd op het terrein van RKSV NEO in Borne.

Er zullen een aantal FC Twente spelers, BN-ers, oud profvoetballers aanwezig zijn. Naast Food en Drinks, kraampjes en een wedstrijdveiling is er livemuziek en een DJ. Kortom: alles voor een super gezellig dag!

Kijk voor meer informatie op de website van Kirstens Kopgroep

Kijk voor het volledige programma en activiteiten op de website van het Kop Event

Volg het nieuws uit Borne

Met medewerking van: Erna Binnendijk, Hans Dekker, Afshin Esfandiar, Wim van Ofwegen, Gerard van Os, Milad Rezek, Michel van der Voort, stagiairs RTV Borne
Met dank aan wijkcentrum de Letterbak
Een productie van RTV Borne