VIDEO Kirstens Kopgroep – het ontstaan

De diagnose van een hersentumor zette een Borns gezinsleven op zijn kop. Maar er kwam ook iets moois uit voort.

Kirstens Kopgroep zamelt geld in voor het hersentumorfonds om onderzoek naar hersentumoren te financieren. Dat doet zij onder meer door het organiseren van het KopEvent op zaterdag 6 juli 2024, van 14:00 uur tot 00:00 uur bij NEO.

Het leven van Kirsten en haar gezin stond ineens op zijn kop, toen zij de diagnose hersentumor kreeg. Dat heeft haar niet tegengehouden. Integendeel. Kirsten en haar gezin en familie en vrienden zetten zich voor 200 % in om geld in te zamelen voor het hersentumorfonds.

Via Kirstens Kopgroep organiseren zij evenementen. De opbrengsten hiervan gaan volledig naar het hersentumorfonds voor onderzoek naar hersentumoren. Dit is helaas nog steeds niet te genezen. Alle geld is van harte welkom. Hopelijk kunnen er in de toekomst daadwerkelijk levens mee gered worden.

Over het Kop Event

Met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Hersentumorfonds wordt er op 6 juli 2024 weer een fantastisch Kop Event georganiseerd op het terrein van RKSV NEO in Borne.

Er zullen een aantal FC Twente spelers, BN-ers, oud profvoetballers aanwezig zijn. Naast Food en Drinks, kraampjes en een wedstrijdveiling is er livemuziek en een DJ. Kortom: alles voor een super gezellig dag!

Kijk voor meer informatie op de website van Kirstens Kopgroep

Kijk voor het volledige programma en activiteiten op de website van het Kop Event

Volg het nieuws uit Borne

Met medewerking van: Erna Binnendijk, Hans Dekker, Afshin Esfandiar, Wim van Ofwegen, Gerard van Os, Milad Rezek, Michel van der Voort, stagiairs RTV Borne
Met dank aan wijkcentrum de Letterbak
Een productie van RTV Borne