VIDEO Kirstens Kopgroep beklimt de Mont Ventoux

Kirstens Kopgroep zamelt geld in voor het hersentumorfonds om onderzoek naar hersentumoren te financieren. Dat doet zij onder meer door de beklimming van de Mont Ventoux.

De beklimming vindt plaats op vrijdag 13 september 2024. Via Kirstens Kopgroep kunnen je je opgeven om mee te doen aan deze beklimming. Het mag wandelend, hardlopend of fietsend. Ben je niet zo sportief, dan kun je ook zo geld doneren.

Het is niet zo maar een beklimming. Ten eerste doe je dit natuurlijk om Kirsten Kopgroep financieel te steunen. Ten tweede is de Mont Ventoux een zeer pittige berg om te beklimmen. Maar laat je dat vooral niet weerhouden!!

Kirsten en Maroesja zijn zelf al volop in training. Dan kan jij toch niet achterblijven?

Over het Kop Event

Met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Hersentumorfonds wordt er op 6 juli 2024 weer een fantastisch Kop Event georganiseerd op het terrein van RKSV NEO in Borne.

Er zullen een aantal FC Twente spelers, BN-ers, oud profvoetballers aanwezig zijn. Naast Food en Drinks, kraampjes en een wedstrijdveiling is er livemuziek en een DJ. Kortom: alles voor een super gezellig dag!

Kijk voor meer informatie op de website van Kirstens Kopgroep

Kijk voor het volledige programma en activiteiten op de website van het Kop Event

Volg het nieuws uit Borne

Met medewerking van: Erna Binnendijk, Hans Dekker, Afshin Esfandiar, Wim van Ofwegen, Gerard van Os, Milad Rezek, Michel van der Voort, stagiairs RTV Borne
Met dank aan wijkcentrum de Letterbak
Een productie van RTV Borne