VIDEO Interview David Vermorken

David Vermorken, de nieuwe wethouder in de gemeente Borne.

Vermorken is voor de VVD de Wethouder van Sport, Mobiliteit, Financiën, Grondzaken, Openbare Ruimte (Groen, Grijs en Blauw) en (Digitale) Dienstverlening Gemeente Borne. Daarnaast traint hij ook nog VVD’ers om in de politiek te gaan.

Over zichzelf zegt hij: mensgericht, verbindend en helder in de communicatie. Politiek- bestuurlijk- en omgevingssensitief. Genoeg dus om eens kennis te maken met de wethouder en de nodige vragen te stellen, nu hij meer dan 100 dagen actief is voor het bestuurscollege Borne.

Voor hij aan het interview begon, heeft hij ‘s ochtends deelgenomen aan het bomenplantfeest met leerlingen van basisisschool De Wheele en hij vond het prachtig om de leerlingen enthousiast bezig te zien een aantal bomen te planten voor een betere toekomst. “Ik begin me al echt thuis te voelen in Borne, de overgang van Brabant naar Overijssel is me goed bevallen.”

Meer over politiek in Borne

Kijk video’s uit Borne

Volg het nieuws uit Borne

Met medewerking van: Marron Aarnoudse, Jaap Besteman, Erna Binnendijk, Chayen ter Braak, Laurence De Groot, Eelco van den Kerkhoff, Reiny Klaassen, Gianluca Lucchetti, Wim van Ofwegen, Gerard van Os, Milad Rezek, Jan Stoop, Michel van der Voort
Met dank aan wijkcentrum de Letterbak
Een productie van RTV Borne