VIDEO Interview Corine Hofstra

Corine Hofstra is de meest enthousiaste inwoner van Borne.

Corine is in staat om veel Bornenaren te betrekken bij een initiatief, waarbij je samenkomt om bijvoorbeeld met elkaar “De Slag om Borne” te beleven met wel 80 teams. Tot in Amsterdam was de spanning waar te nemen.

Ze voelt zich thuis in Borne en houdt van verhalen, ontmoetingen en mijmert wat af. Borne is een dorp met veel enthousiasme om samen iets te doen. Het nieuwste wat we uitproberen, vertelt ze, is de podcast “pod-walk”. Niet als gids door Oud Borne, maar een wandeling door Borne als belevenis, waar je interessante informatie te horen krijgt. Voor “Visit Borne” natuurlijk een extra belevenis.

Ze werkt samen met de BBO, Bornse Cadeaupas, Slag om Borne en zet zich vrijwillig in voor de Melbuul’ndagen marketing: “Want ik zoek in mijn werk de verbinding.” Ze schuwt eigenlijk geen enkel project met betrekking tot communicatie, content of sociale media.

Kijk voor meer informatie op de website van Visit Borne

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van De Slag om Borne

Kijk voor meer informatie op de website van De Geluks Baas

Meer over cultuur uit Borne

Volg het nieuws uit Borne

Met medewerking van: Marron Aarnoudse, Erna Binnendijk, Chayen ter Braak, Laurence De Groot, Eelco van den Kerkhoff, Reiny Klaassen, Gianluca Lucchetti, Wim van Ofwegen, Gerard van Os, Milad Rezek, Michel van der Voort, Jaap Besteman, Jan Stoop
Met dank aan wijkcentrum de Letterbak
Een productie van RTV Borne