VIDEO Halloween in Hertme

Spannende momenten tijdens het Halloween evenement in het open lucht theater in Hertme.

Elk jaar wordt in het openluchttheater in Hertme Halloween gevierd. Hoewel dit evenement vooral voor kinderen leuk is, genieten ook volwassenen volop van het feest.

In het theater traden dansgroepen op in sfeer, voordat Nigel Otermans zijn show gaf. Nigel begon met googeltrucs toen hij 11 was en nu, 9 jaar later, staat hij als Nederlands Kampioen op het podium met zijn eigen show. Zijn kracht zit in de thema voorstellingen, hij maakt graag een verhaal rondom het thema, waar dan zijn trucs inpassen.

“Halloween en goochelen hebben beiden iets mysterieus” zegt Nigel. Een beetje zenuwachtig is hij wel, maar als alles klopt en goed is voorbereid, dan heeft Nigel een rustmomentje en gaat ervoor. Samen met zijn assistenten wordt het dan heerlijk spannend om naar zijn optreden te kijken.

Natuurlijk is er nog veel meer te doen. Er is van alles op het gebied van heksen, pompoensnijden, enge dingen, roofvogels enz.

En volgend jaar: het evenement kan nog groter worden, het is nu met 1200 kaarten uitverkocht, maar er is veel meer belangstelling voor.

Kijk voor meer video’s uit Borne

Meer over cultuur uit Borne

Volg het nieuws uit Borne

Camera, interview en montage: Constance van Wolferen
Een productie van RTV Borne