VIDEO Een eigen drankje en bonbon voor de Rode Draad

Slijterij de Barrique en chocolaterie Zeut hebben de handen ineen geslagen en brengen samen een heerlijke combinatie op de markt.

Een heerlijk rumlikeurtje met een tintje vanille, verpakt in een flesje omhuld met een jutezakje. Daarbij past een rood bolletje gemaakt van witte chocolade met een tikkeltje rum en vanille, perfect passend bij het likeurtje. Een perfect e cadeautip, maar ook heerlijk om lekker zelf van te genieten. “Ik zag activiteiten in het kader van de Rode Draad voorbij komen en onmiddellijk schoot mij het idee te binnen om daarop in te haken”, vertelt eigenaar Thom van de Barrique. Na een contact met Linda Baas van Zeut gingen de twee ondernemers onmiddellijk aan de slag en het resultaat ligt reeds in de winkel.

Om zoveel mogelijk mensen met dit nieuwe recept te laten kennismaken, staan Linda en Thom op de vrijdag en zaterdag voor Moederdag met de Foodtruck van de BBO op het Dorsetplein. Een tip om te onthouden!

De prijs is eveneens aantrekkelijk. Het likeurtje bevat zo’n 14,9% procent alcohol. Dat is vergelijkbaar met een goede wijn. In een flesje van 0,2l gaat dit 7.99 euro kosten. De bonbons zijn verpakt in een leuk glazen potje en hiervoor moet 5,50 betaald worden. De beide producten kunnen uiteraard ook apart gekocht worden, maar samen zou het een heel leuk cadeautje voor Moederdag kunnen zijn. De verpakking doet in ieder geval al heel feestelijk aan met een sticker van de Rode Draad erop!.

“Het likeurtje is heel goed te drinken als aperitief of bij de koffie en wat smaakt dan lekkerder dan zo’n heerlijk zachte bonbon, die speciaal ontworpen is”, verklaart Linda. “Die rode bolletjes zien er bovendien heel aantrekkelijk uit!”

Dit speciale Rode Draad drankje en ook de bonbons zijn verkrijgbaar bij Slijterij de Barrique aan de Dorsmolen en op afspraak bij Zeut aan de Grotestraat.

Kijk voor meer informatie over de Rode Draad op de website van Visitborne

Kijk meer video’s uit Borne

Volg het nieuws uit Borne

Interview en tekst: Annemarie Haak
Camera en montage: Christina Ordelman
Een productie van RTV Borne
met dank aan de bornse courant