VIDEO De wens van burgemeester Pierik voor het Dreamteam komt uit

Woensdag 28 april is de wens vervuld van burgemeester Jan Pierik voor het Dreamteam in Borne.

Hij overhandigde samen met Stijn en Sylvia van De Ster een zelfgemaakte appeltaart aan Stacey Bosman en Marloes Bootsma van het Dreamteam. Tijdens de opening van de wensboom op het Dorsetplein afgelopen december, hing Jan Pierik de eerste wens in de boom: “Ik wens dat het Dreamteam een blijk van waardering ontvangt omdat ze zich zo hebben ingezet voor anderen in Borne. Ik wil daarvoor graag met de medewerkers van de Ster iets bakken en persoonlijk aan het Dreamteam overhandigen”.
Door de maatregelen van het RIVM heeft de vervulling van de wens even op zich laten wachten. Maar nu was het zover.

Het Dreamteam verdient het om in het zonnetje te worden gezet

Jan Pierik: “Afgelopen maandag mocht ik al lintjes uitreiken aan een aantal inwoners uit Borne die veel betekenen voor de Bornse samenleving. Vandaag mocht ik ook het Dreamteam in het zonnetje zetten voor hun geweldige inzet voor Bornse gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Chapeau! Samen met Stijn en Sylvia van De Ster heb ik een heerlijke taart voor ze gebakken. Ik hoop dat ze ervan genieten.”

Robin Geerdink, directievoorzitter van Rabobank Centraal Twente is blij met de vervulling van weer een mooie wens: “Dit is precies waarvoor we dit maatschappelijke initiatief zijn gestart. Door partijen bij elkaar te brengen kunnen wij samen veel betekenen voor de gemeente Borne.”

Samenwerking

Onder het motto ‘Samen bereiken we meer dan alleen!’ hebben organisaties in Borne de handen ineengeslagen. Samen met Rabobank Centraal Twente, BBO, Borne Doen, Borne Schittert, Stichting De 3 Kearls en WISH3 worden hartverwarmende wensen vervuld. Ook leveren Bornse Vrouwen in Bedrijf, Wijkracht Borne en overige partners enthousiast hun bijdrage. Want juist in deze tijd is omzien naar elkaar meer dan ooit nodig.

Bekijk de facebook-pagina van het Dreamteam

Kijk meer video’s uit Borne

Volg het nieuws uit Borne

Een productie van RTV Borne