VIDEO De Waanzinnige Speurtocht

Op zoek naar de magie.

Nou, nou ,nou … het hoge nieuws is eruit hoor, we blijven nog langer binnen zitten. Gezelligheid met familie? Vergeet het maar. Een leuk kerstfeest op school? Nee, nee. Het heerlijke, warme decembergevoel? Het is er niet. De broers Chris en Siem hebben er genoeg van en leggen zich niet neer bij dit saaie leventje. Het is tijd voor wat actie. Voor avontuur. Daar is iedereen wel aan toe. Chris en Siem zeker. Dus bedachten ze een nieuwe versie van ‘De een Waanzinnige Super-Speur-Puzzel-Escapetocht’.

Chris is ineens weg, verdwenen, foetsie

Het zou ook eens een keer van een leien dakje lopen. De zoektocht naar het laatste ingrediënt voor hun speurtocht, de magie, eindigt voorlopig in grote chaos en paniek. Aangekomen bij ome Govert, die volgens eigen zeggen niet goochelt, maar tovert, eet Chris per ongeluk de laatste toverbonen op. Die overdosis magische kracht zorgt ervoor dat Chris verdwijnselt in het niets. Hij is weg, foetsie, verdwenen. Govert en Siem zitten met de handen in het haar. Om Chris terug te toveren is veel toverkracht nodig. En voor die magische kracht heeft Govert veel speciale toverbonen nodig. Maar waar vinden ze die zo snel? Ja, je leest het goed: snel! Heel snel zelfs! Want er is slechts beperkte tijd om Chris ‘terug-te-verdwijnselen’. Jullie hulp is dus heel hard nodig.

Een heerlijke gezinsactiviteit

De speurtocht is bedacht voor, je raad het natuurlijk al, échte speurneuzen. Dat er daar voldoende van zijn in Twente bleek wel tijdens de speurtocht in april/mei van dit jaar. Circa
1.000 kinderen gingen toen op onderzoek uit. Tijdens de ‘Waanzinnige Super-Speur-Puzzel- Escapetocht’ ga je met het gezin op pad. De tocht is met name bedoeld voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Het spannende avontuur speelt zich af in de natuur rondom Hertme. Samen met Siem gaan de deelnemers op zoek naar de toverbonen en Chris.

Dit is wat je krijgt

De Waanzinnige Speurtocht duurt ongeveer 1,5 uur. In die tijd moet natuurlijk de route worden gevonden en wordt er volop gepuzzeld. De video’s van Siem (QR codes), de onverwachte ontmoetingen met bijvoorbeeld de elfen Cor & Ona, echte toverkunst en een ‘Extra zoekactie’ maken het uitstapje een complete belevenis. Daarnaast is er veel lekkers ‘to-go’, zoals oliebollen, snoep, warme chocomelk en koffie. Een leuke fotoherinnering én pleziergarantie van De Beleverij maken het pakket compleet.

Coronabestendig

Deelnemende gezinnen ontvangen na reservering een starttijd. Zo kunnen we voorkomen dat er groepsvorming en daarmee ook besmettingsgevaar ontstaat. Deelnemende gezinnen moeten zich ook houden aan de instructies (protocol) die zij vooraf ontvangen van de organisatie. Inmiddels is iedereen met de meeste Covid19 regels wel bekend natuurlijk.

Data en verplichte reserveringen

Er zijn zes dagen waarop de ‘Waanzinnige Super-Speur-Puzzel-Escapetocht’ wordt georganiseerd, namelijk op 29 | 30 december 2021 & 2 | 7 | 8 | 9 januari 2022. Starttijden liggen tussen 10.00 – 14.00 uur. De exacte tijd ontvangen de deelnemers na hun reservering. Reserveren is verplicht en kan via debeleverij.nl/wij-doen-mee-aan-de-speurtocht. Het standaardtarief bedraagt EUR 34,95 voor het hele gezin (max. 6 personen uit één huishouden, waarvan 2 volwassen). Andere samenstellingen van deelnemers

Nog een lekker aanbod

Na afloop kun je het ludieke super-bio-pannenkoekpakket voor 6 personen meenemen voor EUR 16,95 of het Oliebollenpakket met 10 stuks voor EUR 11,00. Gemaakt met het recept van de moeder van Chris en Siem. Zo kun je na afloop thuis aan tafel nog even lekker nagenieten met elkaar. Dat wordt een fijne dag! Let op: als je de pakketten vooraf bestelt, krijg je nog EUR 2,00 extra korting!

Kijk voor meer informatie op de website van De Beleverij

Meer cultuur uit Borne

Kijk video’s over Borne

Volg het nieuws uit Borne

Video: De Beleverij