VIDEO Borne Onderneemt – Fashion by Andy

De tip van Andy voor beginnende ondernemers: je moet vooral geloven in jezelf, je onderneming en je producten.

Andy Kamp is één van de jongste ondernemers in het centrum van Borne. Op 20 augustus 2018 begon hij op 17-jarige leeftijd samen met zijn moeder modezaak Fashion by Andy aan de Nijstad 23a. En volgens Andy zelf is zijn zaak dè modezaak van Borne.

Omdat Andy zelf een Bornenaar is, heeft hij de keuze gemaakt om in Borne een eigen zaak te beginnen. Bovendien heeft Borne volgens hem een erg sterk centrum: “Er zit veel er is veel te doen, leuke evenementen. Borne bedenkt altijd wel wat. En ook de collega’s onder elkaar zijn een super hecht team. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt voor Borne.”

De keuze voor het pand waar hij zit is mede ingegeven door zijn jonge leeftijd. “We moeten allemaal onderaan de ladder beginnen en dit pand stond leeg en was met 100 m2 niet te klein en niet te groot.” Hij werd ook door collega ondernemers goed ontvangen en wil eigenlijk nooit meer weg uit Borne. Voor dit moment vindt Andy dat hij op een prima plek zit, maar hij weet niet wat de toekomst nog brengt.

Mensen hoeven bij Andy niet speciaal een totaal product te kopen. Ook met de verkoop van alleen een topje is hij al blij. Maar het gaat volgens hem ook om de gunfactor: “Mensen kennen mij, ik ben ondertussen het gezicht van de winkel geworden.” Er komen nu ook veel mensen die zijn advies vragen en waarvoor hij wel een complete set uitzoekt.

De tip van Andy voor andere beginnende ondernemers: “Je moet vooral geloven in jezelf, je onderneming en je producten. Als je zelf tevreden bent over de kwaliteit van je producten, kun je dat ook makkelijk verkopen.”

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Fashion By Andy

Meer over ondernemen in Borne

Kijk video’s over Borne

Volg het nieuws uit Borne

Camera en montage: Christina Ordelman
Interview: Constance van Wolferen
Tekst: Erna Binnendijk
Een productie van RTV Borne