VIDEO Born to Pop

Eén van de vaste gebruikers van de Letterbak is zangkoor Born to Pop. Rianne te Brake en Elly Leferink van Born to Pop komen vertellen over dit leuke koor. Het interview sluiten we af met een eerder opgenomen uitvoering van Under the Bridge, een nummer van de Red Hot Chili Peppers.

Born to Pop is een popkoor dat in maart 2002 is opgericht door een paar enthousiaste mensen die popsongs en lichte muziek wilden zingen. Na een voorzichtige start stroomden de aanmeldingen binnen. Het koor telt 30 leden en heeft de beschikking over een voltallige band met drums, piano, gitaar, basgitaar en keyboard.

De repetities zijn op alle maandagavonden met uitzondering van de schoolvakanties en bijzondere omstandigheden. Het koor repeteert in de Letterbak, aan de Clematishof in Borne. De repetities duren van 19.45 tot ongeveer 21:45 uur, met een ‘Borns’ kwartiertje pauze.

Kijk voor meer informatie op de website van Born to Pop

Meer over cultuur uit Borne

Kijk meer video’s uit Borne

Volg het nieuws uit Borne

Met medewerking van: Lilian Berends, Erna Binnendijk, Hans Dekker, Afshin Esfandiar, Reiny Klaassen, Wim van Ofwegen, Gerard van Os, Milad Rezek, Michel van der Voort, stagiairs RTV Borne
Met dank aan wijkcentrum de Letterbak
Een productie van RTV Borne