Vakantie activiteiten basisschoolleerlingen en senioren fitness in Borne

Borne Beweegt is er niet alleen voor de jeugd en jonge mensen, maar ook voor senioren.

Op vrijdag 17 februari draaide Miguel, een man van 75 jaar, zijn allereerste krachttraining bij Borne Beweegt. Vrijwel alle oefeningen waren nieuw voor hem, maar dit ging niet ten koste van het fanatisme en het enthousiasme. “Het was pittig en ik moest er even van bijkomen, maar ik voel dat dit goed voor me is en ik ga dit voortzetten in de komende maanden!” aldus het gloednieuwe lid.

Borne Beweegt is een ruim opgezette sportschool, maar dan in de buitenlucht. Met tal van professionele materialen wordt er aan functionele krachttraining gedaan. “Een leven lang kunnen sporten met een groep gelijkgestemden is een van onze voornaamste doelen.” Zo vertelt Ivar Hoekema, personal trainer bij Borne Beweegt. Met de aanmelding van Miguel kwam dan ook meteen het idee opborrelen bij het team van Ivar. “Het lijkt ons fantastisch als een man zoals Miguel nog vele jaren sportplezier kan beleven bij Borne Beweegt. En die gedachte hebben we meteen omgezet in actie!”.

Ben jij iemand, van boven de 65 jaar, die graag wil werken aan het behoud van kracht, mobiliteit en uithoudingsvermogen? Ga dan naar:
https://www.bornebeweegt.nl/senioren/ of neem direct contact op met Ivar via 06-28183749.

Vakantie activiteiten basisschoolleerlingen en jeugd

Op dinsdag 28 februari houdt Borne Sport voor basisschoolleerlingen een vakantie instuif in de voorjaarsvakantie. De leerlingen van groep 1 tot en met 8 kunnen dan, ongeacht het weer, alle energie kwijt met diverse, sportieve activiteiten. Op vrijdag 3 maart is er voor de leerlingen van groep 8 en de middelbare school een sportieve ochtend georganiseerd in de vorm van een 12+ activiteit bij Jump XL.

De kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 zijn van 10.15 – 12.00 uur (inloop vanaf 10.00 uur) welkom in hal 2 van ‘t Wooldrik voor diverse activiteiten. Er wordt korfbal gegeven door Groen Zwart, dansen gegeven door Cladans, turnen gegeven door Borne ’28, er is acrogym en er zijn tik- en overloopspelen.
De kinderen uit de groepen 4 tot en met 8 kunnen van 10.15 – 12.15uur (inloop vanaf 10.00 uur) in de blaashal deelnemen aan taekwondo gegeven door Taekwondo Simon, volleybal gegeven door Apollo 8, basketbal gegeven door De Kikkers, voetbal en springen op de tumblingbaan.

De kosten voor de activiteiten bij ‘t Wooldrik zijn €2 per deelnemer en opgeven kan via:
https://forms.gle/RUVLgudbHLTq3Jgt5.

Ook zal Borne Sport weer een Games 12+ activiteit organiseren voor de jeugd in Borne (groep 8 en ouder). Ditmaal kan er gesprongen worden bij Jump XL in Hengelo. Er is plaats voor 16 deelnemers, de kosten per deelnemer bedragen €7. Er wordt verzameld om 10.15 uur bij het station in Borne, om gezamenlijk op de fiets te vertrekken naar Jump XL.

Geef je op vóór 24 februari door te mailen naar: svenpieterson1987@gmail.com.

Kijk voor meer informatie op de website van Borne Sport

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Borne Sport

Meer sport uit Borne

Volg het nieuws uit Borne