Twente Beweegt

Twente Beweegt wil in de komende jaren graag duurzame kwaliteitsimpulsen toevoegen aan het bestaande inclusieve sportaanbod.

In maart 2021 heeft een drietal sportieve bestuurders de Stichting Twente Beweegt in het leven geroepen. De stichting heeft een belangrijk doel, namelijk: het verbeteren en/of behouden van de fysieke en geestelijke fitheid van specifieke (kwetsbare) doelgroepen met beweging als leidraad.

De stichting is al goed op weg. Zo zijn er onlangs mooie trainingsgroepen tot stand gekomen voor:

  • Mensen met een verstandelijke beperking
  • 50-plussers en mensen met fysieke beperkingen
  • Volwassenen met (zwaar) overgewicht

Twente Beweegt wil in de komende jaren graag duurzame kwaliteitsimpulsen toevoegen aan het bestaande inclusieve sportaanbod. Daarnaast wil de stichting ondersteunen bij het ontwikkelen van een sportaanbod voor doelgroepen waar nu nog weinig geschikt aanbod voor is. Denk bijvoorbeeld aan asielzoekers.

Wil jij Twente Beweegt (financieel) helpen bij het ontwikkelen van een sportieve en inclusieve Twentse toekomst? Dan kun je dat doen via de link hieronder. Alvast bedankt namens het bestuur en namens alle (toekomstige) sporters!

Heb jij een tip of suggestie voor Twente Beweegt om het inclusieve sportaanbod in Twente verder te ontwikkelen en te completeren? Alle tips en suggesties zijn welkom via bijvoorbeeld email: twente-beweegt@outlook.com of bel met 06-28183749.

Deel uw tips en suggesties op Twente Beweegt/tip

Doneren kan op Twente Beweegt/doneren

Kijk voor alle informatie op de website van Twente Beweegt

Volg het nieuws uit Borne

Een productie van RTV Borne