Terug van weggeweest: Borns tafeltennistoernooi voor de Bornse basisscholen

Borne Sport organiseert dit jaarlijks toernooi in samenwerking met T.T.V Borne en het Montessori College.

Na een jaar terug van weggeweest: het tafeltennistoernooi voor de leerlingen van groep 6 van de Bornse basisscholen. Het toernooi wordt gespeeld op vrijdag 19 november tussen 09.00 en 14.00 uur. In totaal zullen er zo’n 286 leerlingen deelnemen. Tijdens het tafeltennistoernooi worden wedstrijdjes van 6 minuten gespeeld, waarin de deelnemers het in een 1-tegen-1 duel tegen elkaar opnemen. Hal 1 in ’t Wooldrik wordt omgetoverd tot een tafeltennishal. Met 36 officiële tafeltennistafels, 72 batjes en 36 pingpong balletjes wordt het een waar festijn!

De leerlingen worden in 2 groepen verdeeld. De eerste groep speelt van 09.00 tot 11.30 uur en de tweede van 11.30 tot 14.00 uur. Het toernooi is georganiseerd door BorneSport in samenwerking met T.T.V Borne en het Montessori College. Ter voorbereiding op het toernooi oefenen de buurtsportcoaches met de leerlingen de basistechnieken van het tafeltennis en geeft T.T.V. Borne een aantal kennismakingslessen. Tafeltennisclinic groep 7 en 8.

Dit jaar wordt er, na het tafeltennistoernooi voor de groepen 6, ook een tafeltennisclinic gegeven aan de leerlingen van groep 7 en 8 van de Bornse basisscholen. Van 14.45 tot 17.00 uur. De leerlingen worden hier via school verder over geïnformeerd. Ouders zijn welkom om te kijken bij zowel het tafeltennistoernooi als de tafeltennisclinic.

Kijk voor meer informatie op de website van Borne Sport
Meer over sport in Borne
Volg het nieuws uit Borne