Strijd mee tijdens de Ronde van Borne 2023

Op donderdag 24 augustus om 15.45 uur is het weer zo ver, dan starten de fietsraces van de Ronde van Borne als wielerevenement tijdens de Melbuul’n dagen.

Als eerst klinkt het startschot voor de allerkleinsten van 3 en 4 jaar die op hun loopfietsen de harten van velen zullen laten smelten. De dag eindigt met het uitroepen van de winnaar van de VIRO criterium cup, daar Borne de finale race is.

Voor alle kinderen van 3 tot en met 12 jaar is er een race waar je aan mee kunt doen. Schrijf je voor dinsdag 22 augustus in via de website van de Ronde van Borne.

Dus schrijf je snel in en ga voor de winst in jou categorie. Voor de kinderen van 3 en 4 jaar is de Drie Biggetjes Loopfiets Race, waarbij iedereen een winnaar is en iedereen een prijsje en ijsje krijgt.

Aansluitende is de Carnavalslandrace voor kinderen van 5 en 6 jaar. Voor deze race werkt de organisatie weer samen met Carnavalsland in Borne en zij maken er samen weer een leuke en spectaculaire wedstrijd van. Race mee in je leukste carnavalsoutfit en win mooie prijzen. Let op: er zijn spelregels aan verbonden.

Als laatste onderdeel voor de kinderen is de Dikke Banden Race. De fietswedstrijd voor jongens en meisjes van 7 tot en met 12 jaar die geen wielerlicentie hebben van de KNWU. Laat zien dat jij de snelste bent op je eigen fiets. Schrijf je in en strijd mee! Win je dan word je zelfs uitgenodigd voor de finale van de strijd om het Nederlands kampioenschap.

Na de wedstrijden voor de kinderen zal net als voorgaande jaren de koers voor de dames van start gaan en aansluitend gaan de elite/amateurs rijden met onder andere de finale van de VIRO Criterium Cup Twente.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website van de Ronde van Borne

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Ronde van Borne

Kijk voor meer informatie op de website van de Melbuul’ndagen Borne

Meer sport uit Borne

Volg het nieuws uit Borne