Startersprijs 2022

In 2021 een bedrijf gestart in Borne, Hengelo of Hof van Twente? Dan maak jij kans op de Startersprijs Midden Twente!

Iedereen die in 2021 in de gemeente Borne, Hengelo of Hof van Twente is gestart met een eigen bedrijf maakt kans op de Startersprijs Midden Twente 2022. Het maakt niet uit welk bedrijf of wat het product of dienst is, iedereen die met een nieuw bedrijf gestart is kan winnen. Het enige dat deze startende ondernemers moeten doen om kans te maken, is het aanmeldformulier invullen op startersprijsmiddentwente.nl.

Prijzen

Een deskundige jury kiest uit alle aanmeldingen de genomineerden en winnaar. De genomineerden ontvangen waardecheques die besteed kunnen worden aan promotie of verdere doorontwikkeling van het bedrijf. De winnaar ontvangt € 3.000,-, de andere genomineerden elk € 1.000,-. Ook krijgen zij tien uur coaching door ervaren ROZ-coaches. De prijzen worden aangeboden door de gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente. De organisatie van deze verkiezing is in handen van ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen).

Uitreiking Startersprijs 2022

Op maandagavond 14 november 2022 wordt in Schouwburg Hengelo de winnaar bekend gemaakt.

Aanmelden

Ken je iemand die in 2021 in Borne, Hengelo of Hof van Twente gestart is met een eigen bedrijf en die volgens jou kans moet maken op de Startersprijs? Of ben je zelf die starter die gezocht wordt. Aanmelden bij de organisatie kan tot 15 augustus 2022.

Kijk voor meer informatie op de website van Startersprijsmiddentwente