Starterscafé

Muziek, dans, verhalen en uitreiking Startersprijs.

Op 15 november 2021 organiseren ROZ, Rabobank Centraal Twente, de gemeenten Hengelo, Hof van Twente en Borne alweer voor de negende keer een Starterscafé. Dit jaar in de Reggehof in Goor vanaf 19.00 uur.

Het Starterscafé is hét platform voor iedereen die een bedrijf wil beginnen of pas geleden gestart is. Een plek waar starters andere ondernemers uit de regio ontmoeten, ervaringen kunnen delen en een waardevol netwerk opbouwen. Vanaf 19.00 uur is de ontvangst en om 19.30 uur opent wethouder Wim Meulenkamp van de gemeente Hof van Twente het Starterscafé. Inspirerende verhalen via mooie videoportretten en live, en de uitreiking van de Startersprijs Midden Twente staan vervolgens op het programma.

Ondernemers delen inspirerende verhalen

Tijdens de avond delen 11 Twentse ondernemers in kleine groepen hun verhaal en tips en tricks met de aanwezigen, waarbij natuurlijk ook alle gelegenheid is om vragen te stellen.

Uitreiking Startersprijs Midden Twente

Tijdens het Starterscafé worden de winnaars van de Startersprijs Midden Twente 2020 en 2021 bekendgemaakt. Starters uit Hengelo, Borne en Hof van Twente gestart in 2019 en 2020 maken kans op deze Startersprijs. Dit jaar combineren we twee jaren omdat de vorige editie niet door kon gaan vanwege corona. De genomineerden zijn inmiddels bekend.

Netwerken

Vanaf 21.30 uur is er volop de gelegenheid om te netwerken met elkaar onder het genot van een hapje en drankje en in gesprek te gaan met de organiserende partijen, de genomineerden en winnaar van de Startersprijs.

Aanmelden

Aanmelden voor het Starterscafé kan via https://www.rozgroep.nl/starterscafe2021. Toegang is gratis en een introducé is van harte welkom.

Kijk voor meer informatie op de website van de ROZ Groep

Meer ondernemen in Borne

Volg het nieuws uit Borne