Stage in Nijmegen voor JPT

Als voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Na een onvergetelijk seizoen met veelal buitentrainingen en bootcamps, kent ook het nieuwe seizoen een vreemde start.

2 weken na de vakantie wacht de judoka’s tot 18 jaar het eerste selectiemoment: de Kampioenschappen van Oost-Nederland, die gelden als voorselectie van de NK tot 18 jaar.
Een evenement dat normaal gesproken in februari wordt gehouden en wordt voorafgegaan door een half seizoen hard trainen en veel voorbereidende toernooien.
Waar Covid-19 de hele wereld in zijn greep heeft, geldt dit ook voor de sport en nu specifiek het judo. Anderhalf jaar geen wedstrijden en weinig trainingen en dan op naar je eerste belangrijke toernooi.

Stage Nijmegen

Om andere trainingsmaatjes op te zoeken in een meer competitieve sfeer, besloot Judo Promotion Twente (JPT) een deel van haar selectie naar de stage van Top Judo Nijmegen te sturen. 2 dagen trainen, die in het teken staan van voorbereiding op het komende seizoen.
Zo vertrok Martin Evenberg met zijn judoka’s Eva-loes Huitsing, Linde Hanstede, Luca Dikken en Twan Weber zaterdagochtend naar Nijmegen. Om na een dag met zware trainingen toch te kiezen om op en neer naar huis te rijden om in eigen bed te kunnen slapen en bijtanken voor nog een dag bikkelen.

Stage Judo Promotion Twente

Volgende week traint de hele wedstrijdgroep van JPT 3 dagen als seizoensvoorbereiding. Deze stage vindt plaats in de eigen dojo in Hengelo.

Zelf een keer meedoen

Wil je dit seizoen zelf kennismaken met judo? Kom gratis kennismaken en meld je aan voor een gratis proefles. Om de drempel te verlagen biedt de club bij lidmaatschap een gratis judopak.

Kijk voor meer informatie op de website van Judopromotion

Meer sport uit Borne

Volg het nieuws uit Borne