Sportmaatjes

Samen een sport zoeken is veel leuker.

Stichting Twente Beweegt werkt samen met diverse overheidsinstanties, opleidingsinstituten, sportverenigingen en zorgaanbieders. Met ondersteuning vanuit particulieren en het bedrijfsleven houden zij waardevolle projecten draaiende.

Sportmaatjesproject

Het vrijwillige sportmaatjesproject is bedoeld voor iedereen die nog niet wekelijks (met plezier) een sport of beweegactiviteit beoefent. Weet je niet goed welke sporten er in jouw omgeving zijn? Vind je het spannend om alleen te gaan? of zijn er andere drempels? Jouw sportmaatje helpt je bij het creëren van (sport)plezier, zelfvertrouwen en mogelijkheden!

Twente Beweegt

Ivar Hoekema van Twente Beweegt:
“Vanuit Stichting Twente Beweegt hebben we een mooi vrijwilligersproject dat we graag onder de aandacht willen brengen in Borne.

Tot nog toe mikten we vooral op mensen met een verstandelijke beperking. Vooral doordat dit overzichtelijk en efficiënt werkt voor ons. We gaan veelvuldig langs bij zorgorganisaties waar we mensen treffen waar ons project geschikt voor is. Echter, er zitten natuurlijk ook veel mensen thuis in kwetsbare posities. Mensen die minder makkelijk ‘centraal te bereiken’ zijn voor ons. Lees: niet aangesloten bij een zorgorganisatie. Graag willen we ook die mensen bereiken om zo ook voor hen wat te kunnen betekenen.”

Informatie

Hoe fijn is het om met een bekend en vertrouwd persoon de stap te zetten naar een nieuwe uitdaging? Meld je aan via de website van Twente-beweegt, stuur een appje naar Ivar Hoekema via 06 281 837 49 mail naar: twente-beweegt@outlook.com.

Kijk voor meer informatie op de website van Twente Beweegt

Meer sport uit Borne

Volg het nieuws uit Borne