Speciale expositie Bornse Kunstenaars in Koetshuis

Van 1 juli tot en met 29 augustus exposeren diverse Bornse kunstenaars in het Koetshuis.

Eind april hebben het college van Burgemeester en Wethouders en de Gemeenteraad van Borne besloten dat het Koetshuis een culturele bestemming blijft behouden. Het wordt niet opgenomen in het toekomstige Huis van Borne maar ingebed in het Kulturhus. Dit is voor het kunstenaarscollectief BArt (Borne Art) aanleiding om de inwoners van Borne te bedanken voor de steun en empathie die het, in een onzekere periode, heeft ontvangen.

Tevens is het een kennismaking met het werk van de aangesloten kunstenaars in hun eigen woonplaats. Gedurende tweemaal acht weken exposeren in totaal 17 kunstenaars, die al vaker in het koetshuis hebben geëxposeerd en ook nu weer ander werk laten zien. Het is de moeite waard om hun werk te blijven volgen.

Van 1 juli tot en met 29 augustus exposeren Elsa Snijder, Floor Joosten, Mirna Limon, Willemien Nijman, Heleen Redderhof, Neveen Rustum, Mirian Jacobs, Annet van Rijswijk en Yvonne Denekamp.

Het nieuwe verrassende werk, met name schilder- , glas- en textielkunst, maar ook objecten, is te zien door de glazen pui van het Koetshuis aan de Marktstraat 23 naast het Kulturhus. Het is ook mogelijk, op afspraak, om met kunstenaars in gesprek te gaan, de werken van dichtbij te bekijken en te kopen.

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Koetshuis Borne

Meer over cultuur uit Borne

Volg het nieuws uit Borne