Rondleidingen Oud Borne zijn weer mogelijk

De gidsen van Oud Borne staan vanaf maandag 21 juni 2021 weer startklaar om belangstellenden rond te leiden door het mooie Oud Borne.

De gidsen gaan op zaterdagmiddag 19 juni eerst zelf kennismaken met een dit jaar speciaal ontwikkelde textiele rondleiding. Deze voert langs hoogtepunten uit de textielhistorie van Spanjaard. Deze rondleiding is gemaakt in het kader van het zogenaamde Textiel Festival Twente. In Borne wordt dit initiatief ‘de Rode Draad’ genoemd.

In verband met de richtlijnen van het RIVM en eigen afwegingen is de groepsgrootte voorlopig beperkt tot tien mensen en een gids. Bij grotere aantallen wordt een tweede gids geregeld. Natuurlijk wordt de anderhalve meter in acht genomen. In de buitenlucht is geen mondkapje nodig, bij kerkbezichtiging wel. De gidsen gaan ervan uit dat u bij klachten thuisblijft. De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur.

De gidsen Oud Borne zijn er klaar voor. U ook? U bent van harte welkom.

Meld je hier aan voor een rondleiding met familie, buurt, club of collega’s. Hier vindt u ook informatie over tarieven en soorten rondleidingen.

Bezoek de website van de gidsen van Oud Borne

Lees meer over cultuur in Borne

Volg het nieuws uit Borne

Een productie van RTV Borne