Robin Hood in Hertme

Het Openluchttheater Hertme wordt geheel omgetoverd in het middeleeuwse dorp Edwinstowe voor het belevingstheater Robin Hood op 9, 11 en 12 mei.

Zodra je door de poorten naar binnen gaat komt de magie van de middeleeuwen tot leven met een bruisende jaarmarkt, betoverende muziek en de theatervoorstelling ‘Robin Hood en de roerige reünie’. Dit belooft een unieke ervaring te worden voor jong en oud!

Belevingstheater

Om 13.30 uur gaan de poorten van het Openluchttheater Hertme open. Breng een bezoek aan de markt van het middeleeuwse Edwinstowe, het dorp waar Robin Hood en Lady Marian wonen. Ontdek wat de marktlieden te bieden hebben, er is mooie koopwaar voor jong en oud. Er worden oude ambachten getoond, zoals een houtsnijder, schaapherder, wolspinner, bezemmaker of imker.
Voor de kinderen zijn er heel veel leuke activiteiten; ze kunnen hun eigen pijl en boog of zwaard maken, ringsteken, vlot varen, een broodje bakken of marshmallows maken. Ook is er een knutseltent en spelletjestent waar van alles te beleven is. En laat je verrassen door een waarzegster, schrik niet van een vuurspuwer of breng een bezoek aan de herberg voor een hapje of drankje, leer zwaardvechten, er is voor elk wat wils!

Theatervoorstelling ‘Robin Hood en de roerige reünie’

Om 15.30 uur start de theatervoorstelling ‘Robin Hood en de roerige reünie’. Het verhaal speelt zich zeven jaar na de legendarische avonturen in Sherwood Forest af. Robin Hood en Lady Marian wonen nu samen met hun drie kinderen in een kasteel in de buurt van Nottingham. Tijdens de jaarmarkt keren ze terug naar Edwinstowe, waar ze herenigd worden met hun vrienden, de vogelvrijen. Echter, de rust is van korte duur, met nieuwe uitdagingen voor zowel Robin Hood als de Sheriff van Nottingham. Wanneer Franse edele dames een bezoek brengen aan de jaarmarkt, brengt dat de nodige reuring met zich mee..

Mis deze unieke kans niet om de legende van Robin Hood opnieuw te beleven in het betoverende decor van het Openluchttheater Hertme.

Wanneer: Donderdag 9 mei, zaterdag 11 mei en zondag 12 mei
Tijdstip: Poort open en voorprogramma vanaf 13.30 uur. Voorstelling om 15.30 uur.
Speelduur: 2 uur (einde 17.30 uur)
Leeftijd: Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar
Kaartverkoop: Een kaartje koop je online
Kosten: €28,50 voor volwassenen en € 19,50 voor kinderen (t/m 13 jaar)

Bestel tickets op de website van Robinhood in Hertme

Kijk voor meer informatie op de website van Robinhood in Hertme

Meer over cultuur uit Borne

Volg het nieuws uit Borne