Rabobank Hengelo verhuist op 8 mei 2023

Het Rabobank-kantoor in Hengelo (ook de bank voor Borne) opent maandag 8 mei haar deuren aan Industrieplein 1 in Hengelo.

De bank neemt plaats in het voormalige Siemens/VDL pand, tegenover het Centraal Station. Hiermee verhuist de bank enkele honderden meters in de Hengelose binnenstad.

Het huidige pand aan Marskant bleek de afgelopen jaren te groot en de bank was vanuit duurzame overwegingen op zoek naar een nieuwe locatie in het centrum van Hengelo. De gezonde groeiambitie van Hengelo, als tweede stad van Twente, maakt dat de bank het belangrijk vindt om in Hengelo te blijven met een volwaardig kantoor.

Met het kantoor aan het Industrieplein heeft Rabobank een nieuwe thuisbasis gevonden. In dit pand, tegenover het centraal station en poppodium Metropool, is recent ook WTC Twente gevestigd. Rabobank koos deze locatie vanwege de strategische ligging. Vlakbij het Hengelose centrumgebied, naast het openbaar vervoer, enkele autominuten vanaf de snelwegen A1 en A35 en middenin het florerende stadsdeel Hart van Zuid.

De bank verwelkomt haar klanten en bezoekers vanaf 8 mei op de nieuwe locatie. Bezoekers kunnen gratis kort parkeren bij de bezoekersruimte naast het pand.

Kijk voor meer informatie op de website van de Rabobank Hengelo

Volg het nieuws uit Borne