Poëzieavond in het Kulturhus

Donderdag 30 november is er Poëzieavond in het Kulturhus, waar ook de uitslag van dichtwedstrijd ‘Borns Blauw’ bekend wordt gemaakt.

Donderdag 30 november 2023

Donderdag 30 november staat in het teken van Poëzie en van de kleur Blauw. Met de stadsdichter van Hengelo Wouter Munsterman, gedichten uit de Dichtwedstrijd ‘Borns Blauw’ en muziek van Frank Droste, belooft deze editie van Borne doet Poëzie een hele fijne avond te worden!

Gastdichter Wouter Munsterman

Stadsdichter van Hengelo Wouter Munsterman is deze avond de gastdichter. Hij is naast dichter ook pianist en pianodocent en werkt bij Oyfo en het ArtEZ-conservatorium. Sinds december 2021 is hij stadsdichter en in die rol schrijft hij sinds oktober 2022 voor regiokrant Tubantia wekelijks een gedicht over één van de 62 buurten van Hengelo. Ook schreef hij het Hengelo’s stadslied.

Muziek door Frank Droste

Frank Droste studeerde ooit klarinet aan het Twents Conservatorium tot zijn vader, na amper een goed jaar studie, zei: “Noe kuj’t wa, het wödt tied daj een vak goat leern!” Zo geschiedde, hij werkt al jaren voor het Kulturhus Borne! Speelt vooral gitaar en basgitaar en speelde in verschillende bands en duo’s. Frank schrijft ook liedjes en won in 2018 het eerste Twentse Songfestival. Voor de dichtwedstrijd ‘Borns Blauw’ zet hij een gedicht op muziek dat hij op deze avond voor ons gaat zingen.

Iedereen is welkom op donderdag 30 november 2023 in theater Sterrenstof in het Kulturhus Borne.
Tickets zijn te bestellen via onderstaande link.
Aanvang: 20.00 uur.

Kijk voor meer informatie en tickets op de website van Kulturhus Borne

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van BornedoetPoëzie

Meer over cultuur uit Borne

Volg het nieuws uit Borne