Open dagen Jeu de Boules vereniging Borne

Maak kennis met gezelligste Jeu de Boules vereniging in Borne.

Van 17 september tot en met 26 september wordt de Nationale Sportweek gehouden
om het nieuwe sportseizoen te openen, de sport in heel Nederland een impuls te geven en er samen voor te zorgen dat iedereen weer kan en gaat sporten. Dat is ook hard nodig, want Nederlanders zijn sinds de coronacrisis minder fit en minder weerbaar geworden.


Sport/Bewegen doet iets met je

Het thema van de Nationale Sportweek is dit jaar wederom ‘bewegen doet iets met je’. Tijdens de Nationale Sportweek dagen we iedereen uit om te ontdekken wat sport/bewegen met je doet. Omdat Nederland als gevolg van de coronacrisis sportief tot stilstand kwam, is het dit jaar extra belangrijk om te laten zien hoe leuk het is om te bewegen/sporten en om te ervaren hoe toegankelijk sportclubs eigenlijk voor iedereen zijn.

Maak kennis met de gezelligste Jeu de boules vereniging in Borne.

De oudste en gezelligste Jeu de Boules vereniging Borne opent in de Nationale Sportweek haar
deuren voor iedereen die van gezelligheid en Jeu de Boules houdt. Op dinsdag 21 september, donderdag 23 september en zaterdag 25 september bent u vanaf 13.30 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de vereniging. U wordt hartelijk ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee.

Leeftijd telt niet bij de Jeu de Boules vereniging. Zij organiseert jaarlijks mooie jeu de boules toernooien, leuke activiteiten naast jeu de boules, wat zorgt voor een warme familiare sfeer. Kom gerust kijken op 21 september, 23 september of 25 september ervaar het warme familiare gevoel bij de vereniging en ontvang GRATIS een sportief welkomcadeau.

Kijk voor meer informatie op de website van Jeu de Boules Borne

Meer sport uit Borne

Volg het nieuws uit Borne