Open dagen Bloemenvereniging Floralia Borne

Op zaterdag 10 en zondag 11 september is de Floralia bloementuin weer gratis toegankelijk voor belangstellende bloemenliefhebbers.

De vrijwillige medewerkers hebben hun uiterste best gedaan de tuin, ondanks de droge periode, er op zijn mooist uit te laten zien; een bloemenpracht zonder weerga.

De bloemen en prachtig opgemaakte bloemstukjes, allemaal van “huisgekweekte” bloemen, zijn evenals pompoenen en kalebassen, te koop. Ook worden er nestkastjes, vogelhuisjes en insectenhotels, vervaardigd door vak-ervaren medewerkers, verkocht. De opbrengsten zijn bedoeld voor de instandhouding van de tuin.

Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten. Onder het genot van een drankje en een versnapering kan men op het gezellig ingerichte terras genieten van de bloemen in de tuin.

De tuin is gelegen aan de Twickelerblokweg 8. Voor de fietsers is er vlakbij de tuin een fietsenstalling ingericht. Automobilisten kunnen de auto parkeren op de nabij gelegen carpoolparkeerplaats aan de Azelosestraat.

De openingstijden zijn op beide dagen van 10.00 tot 16.00 uur. Iedere nieuwsgierige tuin- en bloemenliefhebber is van harte welkom!

Kijk voor meer informatie op de website van Floralia Borne

Volg het nieuws uit Borne