Ook NEO houdt zich aan de avondlockdown

Op dit moment is het onduidelijk wat de KNVB gaat doen met de competitie.

Zoals bekend is er met ingang van zondag 28 november gedurende 3 weken lang vanaf 17.00 tot 5.00 uur in de ochtend een avondlockdown. Dat houdt in dat het complex van NEO elke dag om 17.00 uur gesloten moet zijn. Als gevolg hiervan vervallen alle doordeweekse avondtrainingen volgens het huidige trainingsschema en blijft de kantine door de week gesloten. De bootcamp en de wielerclub kunnen overdag nog wel doorgang vinden. Voor kleedkamer bezoek geldt dat een geldige QR-code vereist is.

Op dit moment is het onduidelijk wat de KNVB gaat doen met de competitie. Volgens de laatste regels mag die nog wel doorgaan, de vraag is echter hoe reëel dat nog is. Dat moeten we afwachten. Zodra er meer duidelijk is zal NEO bekijken of en wanneer de kantine of het koffiehoekje in het weekend open gaat.

Om teams toch in de gelegenheid te stellen te blijven trainen onderzoekt NEO of het mogelijk is om op een aantal doordeweekse dagen het complex in de middag open te stellen. Het is dan mogelijk om te trainen vanaf 14.00 tot uiterlijk 16.30 uur. Teams die hiervan gebruik willen en kunnen maken kunnen die wens mailen naar Herman Lansink Rotgerink (herman.lr@home.nl). Graag vermelden om welk team het gaat, op welke dag en op welk tijdstip jullie dan willen trainen en wie de trainer is. Afhankelijk van de wensen zal NEO zo snel mogelijk een trainingsschema opstellen.

Kijk voor meer informatie op de website van RKSV NEO

Meer sport uit Borne

Volg het nieuws uit Borne