Onnodige nederlaag handbaldames Zenderen Vooruit in ‘t Zand

We moesten spelen tegen Geel Zwart. Dit team stond 10e in de ranglijst en nog niet veilig gespeeld voor dit seizoen. Gedurende hele wedstrijd was dit te merken. In het begin werden we hierdoor overrompeld en stond het al snel 3-0. Echter voegden we ons al snel bij. Er werd op snelheid gespeeld en techniek op geweldig niveau laten zien. Al met al een spannende eerste helft en met een voorsprong van 16-17 de rust in.

Op zondagmorgen 8:30 uur ging voor sommigen de allerlaatste busreis van start, weliswaar naar ‘t Zand, bovenin Noord-Holland. Ook de supporters, wie in grote getale aanwezig waren, gingen weer vrolijk mee!

Eenmaal in de tweede helft leken we toch de overhand te hebben en stond het 23-23. Echter bleek onze omschakeling toch te traag, waardoor we door balverlies op 3 doelpunten achter kwamen te staan en Geel Zwart de wedstrijd in eigen hand nam. Geel Zwart die 200% gaf ivm degradatie mogelijkheden, waren net iets scherper dan ons. Waardoor het eindigde in ‘t Zand met 28-26.

Komende donderdag 12 maart spelen we tegen VZV 2 om 20:20uur in de IISPA te Almelo. We hebben jullie support weer nodig! Tot dan