Nieuwe inspirerende expositie fotoclub Borne

foto Henk Berends

In het Kulturhus is de vernieuwde foto expositie te zien van fotoclub Borne.

Gedurende het hele jaar is er om de 4 maanden een fototentoonstelling van deze Bornse fotoclub . Bij toerbeurt geven 6 of 7 leden zijn of haar eigen kijk op een ieder keer wisselend thema. Het thema voor deze wisselexpositie is spiegeling . Ieder lid fotografeert vanuit zijn of haar eigen standpunt of “kijk op de wereld” en dat maakt het eindresultaat van deze expositie juist zo bijzonder. Ruim 20 foto’s die sterk van elkaar verschillen. Kortom, zeer zeker een bezoekje waard.

Fotoclub Borne is een dynamische actieve club met ruim 25 leden. Elke 1e en 3e donderdag van de maand hebben de leden een bijeenkomst in het plaatselijke Kulturhus. De invulling van zo’n avond is heel divers. We bespreken elkaars foto’s, geven een workshop over kleurgebruik, fotobewerking en geven uitleg over het afdrukken en gebruik van de diverse papiersoorten. We hebben een eigen YouTubekanaal en op onze website staan interessante items en links op het gebied van fotografie. Hoogtepunt van ons clubjaar is het jaarlijkse fotoweekend naar een stad in binnen- of buitenland.

Wil jij deze mooie hobby verder uitdiepen, of wil jij je zelf verbeteren met de fotografie ? Je bent van harte welkom. Of je nu fotografeert in kleur of zwart wit, of je nu analoog of digitaal je foto’s maakt. Het maakt niet uit met welk merk of soort camera jij fotografeert. Je zult je thuis voelen bij deze actieve fotoclub.

Wij hebben nog ruimte voor enkele leden. Voel jij je aangesproken tot deze inspirerende en levendige fotoclub? Via ons secretariaat secfcborne@gmail.com kun je om informatie vragen.

Kijk voor meer informatie op de website van fotoclub Borne

Volg het nieuws uit Borne