Nieuw jaar, frisse start

Borne Beweegt biedt Adipositas programma aan.

Op 1 september 2020 is Borne Beweegt begonnen met een succesvolle eenjarige pilot. In dat jaar zijn 18 volwassenen aan de slag gegaan met het Adipositas programma: een programma dat geschikt is voor volwassenen met overgewicht.

Het waren volwassenen die, vaak door zware en continue tegenslagen, niet toekwamen aan het duurzaam verbeteren van hun leefstijl. Gangbare opties zoals een abonnement bij de sportschool en verschillende (crash)diëten bleken een kortstondig effect te geven.

Ivar Hoekema, eigenaar van Borne Beweegt, vertelt: ‘’De geestelijke gezondheid heeft sterke parallellen met de fysieke gezondheid. Borne Beweegt kiest er dan ook vooral voor om de geest te verrijken met (sport)plezier en sociale verbinding. Op die manier wordt het voor sporters moeilijk om te stoppen in plaats van dat het moeilijk wordt om vol te houden. En zo hoort het te zijn wanneer je iets duurzaam wil verbeteren!’’

Wat biedt Borne Beweegt met het programma?

  • Verbinden van gelijkgestemden
  • Zoeken, vinden & creëren van individuele beweegmogelijkheden
  • Een sportlocatie waar onderling respect en een fijne/gemoedelijke sfeer de basis vormen
  • Informeren en adviseren op basis van kennis en ervaring, zonder verplichte bijeenkomsten
  • Het voornaamste doel van het programma is om plezier te krijgen en te behouden in sport. Borne Beweegt maakt van sport een leuk uitje in plaats van een verplichting

‘’Plezier heeft als logisch gevolg continuïteit. Continuïteit heeft als logisch gevolg duurzame resultaten: een fitter, energieker en een sterker lichaam.’’ Zo vervolgt Ivar, die tevreden terugblikt op de geboekte resultaten van het vorige programma. Door het succes van het vorige programma heeft Borne Beweegt besloten om binnenkort een gloednieuw jaarprogramma te starten. En wel eentje met een frisse start. In de week van maandag 3 januari vindt de gezamenlijke aftrap plaats!

Jezelf aanmelden of wil je meer informatie? Mail of bel dan vóór 23 december.
bornebeweegt@outlook.com
06-28183749

Kijk voor meer informatie op de website van Borne Beweegt

Meer sport uit Borne

Volg het nieuws uit Borne