Najaarsconcert Big Band Eighty-Nine ‘At the Big Band Ball’

Op zaterdag 5 november geeft Big Band Eighty-Nine haar jaarlijkse najaarsconcert in het Kulturhus Borne.

Het wordt weer vroeger donker en de dagen worden natter en kouder… Tijd voor het jaarlijkse hartverwarmende najaarsconcert van Big Band Eighty Nine. Ook deze keer heeft deze Big Band uit Borne weer een gevarieerd en swingend programma voor u voorbereid.

De band brengt de luisteraar terug in de nostalgische sfeer van de jaren ’30 tot ’60 van de vorige eeuw. Dit is het swingtijdperk waarin de beroemde big-bands tot bloei kwamen. De overbekende classics uit deze tijd van o.a Count Basie, Duke Ellington, en Benny Goodman staan op het programma. Zangeres Loes Ossevoort maakt de show compleet. Zij brengt haar interpretatie van de legendarische vocalisten uit die tijd zoals Ella Fitzgerald, Peggy Lee en Billy Holiday.

Verschillende generaties zijn vertegenwoordigd in de band, dit maakt Big Band Eighty-Nine echt bijzonder. Een aantal leden die de oprichting in 1989 hebben meegemaakt zijn er nog steeds, maar de jongste leden zijn student. Leeftijd blijkt niet uit maken als je samen muziek maakt en deze passie met elkaar deelt.

Bekende muzikanten uit de regio hebben de band geleid: Roel van de Berg, Wim Lammerink, Willy van Diepen en Andrew Read. Sinds 2017 is de muzikale leiding in handen van Bert Fransen.

Datum: Zaterdag 5 november 2022
Aanvang: 20.00
Entree: €11,50
Tickets via Kulturhus Borne

Kijk voor meer informatie op de website van Big Band Eighty-Nine

Kijk voor meer informatie op de website van Kulturhus Borne

Meer over cultuur uit Borne

Volg het nieuws uit Borne