Marco Pierik nieuwe bedrijfsleider van Kringloop Borne

Marco Pierik volgt Fred van de Pol op, die 7 jaar bedrijfsleider werkzaam was.

Kringloop Borne heeft een nieuwe bedrijfsleider. Na een uitgebreide selectieprocedure is Marco Pierik per 1 juni aangenomen als de nieuwe bedrijfsleider van Kringloop Borne. Het bestuur laat bij monde van voorzitter Bram Donkers weten blij te zijn met de enthousiaste en energieke bedrijfsleider en alle vertrouwen te hebben in zijn leiderschap en managementervaring.

Marco zal zich, naast de dagelijkse leiding van het bedrijf, ook gaan bezig houden met het ontwikkelen van nieuwe, duurzame activiteiten, in nauw overleg met het bestuur en personeel. In de kringloopbranche zijn er veel ontwikkelingen gaande rond hergebruik van niet verkoopbare goederen en scheiden van grondstoffen.

Nu de drukte rond de verhuizing naar het grote pand aan de Ambachtstraat 26 achter de rug is, komt er weer tijd om te werken aan die nieuwe ontwikkelingen. In Marco is een bedrijfsleider gevonden die zich daar met enthousiasme en visie voor in zal zetten.

Marco Pierik volgt Fred van de Pol op, die 1 juli met vervroegd pensioen gaat. Het bestuur dankt Fred voor de 7 jaar dat hij als bedrijfsleider werkzaam was binnen het bedrijf.

Kijk voor meer informatie op de website van Kringloop Borne

Meer over ondernemen in Borne

Volg het nieuws uit Borne