Lifestyle event 24 september 2023, koopzondag in Borne

Ben jij al helemaal winterproof? De Bornse winkels barsten bijna uit hun voegen van nieuwe collecties, accessoires, beautyproducten en culinaire lekkernijen!

Om dit nieuwe seizoen daarom spectaculair te openen is er zondag weer het Lifestyle event!

Met een indrukwekkende catwalk door het centrum van maar liefst 400 meter zul je ogen tekort komen. Tientallen modellen showen om 13.00, 14.30 en 16.00 uur het diverse aanbod van alle modezaken in Borne onder begeleiding van presentator Arvin Mulder.

Het HEMA plein is deze dag omgetoverd tot een Italiaanse piazza met heerlijke pizza’s en wijntjes van Il Tartufo. En wat dacht je van een wafel van Zeut als toetje?

Verder treedt Danceworkx op om 14.15 en 15.45 uur op het Dorsetplein, is er een ballonnenclown en veel muziek. Tip: sluit lekker af met een borrel op het Dorsetplein, want daar is de DJ!

Als extraatje dit jaar kun je deze dag beginnen op niveau. Tussen 11.00 en 12.30 uur kun je namelijk genieten van het ‘Wiener Melang Café!’. Bachbeweging Twente & Salonorkest Belle Epoque zorgen in samenwerking met Bliss & Roast IT dat je je even in een Weens koffiehuis waant. Met koffie en gebak geserveerd in smoking, onder de klanken van kaffee kantate van J.S. Back. BWV 211, salonmuziek uit de jaren rond 1900, is het stijlvol genieten geblazen! Bij slecht weer zal het orkest zich verplaatsen naar het Kulturhus, maar bij goed weer maken ze gebruik van het podium op Dorsetplein.

Kijk voor meer informatie op de website van Visit Borne

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Events

Meer over cultuur uit Borne

Volg het nieuws uit Borne