Kulturhus Borne organiseert diverse activiteiten

Tussen 21 en 28 juni is er in het Kulturhus Borne weer van alles te doen.

Een Avond met Astroloog Hans Noeken – 21 juni

Astroloog Hans Noeken neemt je in deze voorstelling mee in de boeiende en interessante wereld van astrologie. Wil jij meer weten over de geschiedenis van astrologie? Ben je nieuwsgierig naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft? Of wil je op een hele andere manier jezelf of anderen leren kennen? Dan is deze voorstelling voor jou! Na een avond met Hans Noeken ken je alle ins en outs van astrologie. Astrologie heeft eindeloze mogelijkheden en facetten.

Tijd: 19.00 uur
Entree: €11,50
Tickets: Kulturhus Borne

Computerspreekuur – 21 juni

Computers, internet… Hoe meer je je erin verdiept, hoe meer vragen er komen. Met al deze vragen kun je bij het Kulturhus terecht tijdens het gratis computerspreekuur. Tijdens het computerspreekuur is er een deskundige medewerker van de Bibliotheek of SeniorWeb aanwezig, die je verder helpt.

Tijd: 13.30 tot 15.30 uur

Belevingstheater Borne – 21 en 28 juni

“Een indrukwekkende avond!” Zo zullen de meeste bezoekers van Het Belevingstheater het straattheater, waarbij we de Tweede Wereldoorlog in Oud-Borne herdachten, omschrijven. Meer dan 150 acteurs hebben waargebeurde verhalen uit Borne in tijden van de oorlog nagespeeld. Van deze kleine voorstellingen is één grote film gemaakt. Heb je op 2 april niet alle scènes kunnen bekijken? Of heb je niet de kans gehad om ernaartoe te gaan? Kom dan naar de vertoning van ‘Het Belevingstheater – De Film’. In deze film zie je alle waargebeurde verhalen terug op het grote doek in de theaterzaal.

Tijd: 20.00 uur
Entree: €3,50
Tickets: Kulturhus Borne

JobOn training Worden wie je bent – 24 juni

Deze online training start met het invullen van jouw persoonlijke canvas. Wat zijn je eigenschappen, waar krijg jij energie van, wat vind jij belangrijk? Door het beantwoorden van al deze vragen ontstaat er een persoonlijk profiel dat je kunt gebruiken in je CV of LinkedIn-profiel. Bovendien ontmoet je andere werkzoekenden uit Twente en kun je direct je lokale netwerk vergroten.

Tijd: 10.00 tot 12.00 uur

Kijk voor meer informatie op de website van Kulturhus Borne

Meer over cultuur uit Borne

Volg het nieuws uit Borne