Kringloop Borne blaast 40 kaarsjes uit

Ter ere van het 40-jarig bestaan organiseert de stichting Kringloop Borne het hele jaar door diverse feestelijke activiteiten.

De Stichting Kringloop Borne is jarig en viert feest. Ter ere van het 40-jarig bestaan organiseert de stichting het hele jaar door diverse feestelijke activiteiten. Van een kleurplaatwedstrijd en een grabbelton voor de jeugd, tot flinke kortingsacties in de winkel. Dit wordt een jaar waarin goed wordt uitgepakt. Te beginnen met de eerste feestweek die van 11 tot en met 16 maart losbarst.

Van kleurplaat tot flinke kortingen

Van 11 tot en met 16 maart zal de eerste feestweek ter ere van het 40-jarig bestaan van de kringloop van start gaan met verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo kunnen kinderen vanaf nu bij de kringloopwinkel en de supermarkten in Borne een kleurplaat ophalen voor de kleurwedstrijd. De tien mooiste tekeningen worden beloond met een leuke prijs die op zaterdag 16 maart om 16.00 uur in de kringloopwinkel aan de Ambachtstraat worden bekendgemaakt. Ook is er de hele week een grabbelton met leuke presentjes. Het winkelende publiek krijgt daarnaast bij iedere aankoop een kortingsbon. De kortingen variëren en lopen op tot maar liefst 40%. Op de lage prijzen die de kringloop al hanteert, wordt het dan extra voordelig.

Het hele jaar feest

Het feest beperkt zich niet tot deze week. Ook in juni, september en december wordt het 40-jarig jubileum gevierd. “We kunnen nog niet te veel verklappen, maar dat er uitgepakt wordt staat vast. Belangrijkste is dat we dit hoogtepunt -hint- met vaste en nieuwe klanten van de kringloop willen vieren”, aldus bedrijfsleider Marco Pierik. Noteer daarom vast de volgende data in uw agenda, voor nog meer vertier, koopjes en win acties:

  • 3 t/m 8 juni;
  • 9 t/m 14 september;
  • 9 t/m 14 december.

Over Stichting Kringloop Borne

De stichting is flink gegroeid sinds de oprichting in 1984. Door het succes verhuisde de kringloop meermalen en eind 2019 naar het huidige pand aan de Ambachtstraat. Met de grote locatie op bedrijventerrein de Molenkamp is er plek voor een breed en divers assortiment. Dat vraagt om veel menskracht: maar liefst 19 vaste medewerkers, full- en parttime, en ruim 55 vrijwilligers houden zich bezig met het reilen en zeilen van het Bornse bedrijf.
Volgens Claudia Vos, al jarenlang trouwe vrijwilligster: “In de 16 jaar die ik als vrijwilliger bij de kringloop werkzaam ben, heb ik de kringloop zien groeien tot een bedrijf waar natuurlijk recycling steeds hoger in het vaandel is komen te staan maar waar ook het sociale aspect heel belangrijk is. Ik ben trots op onze kringloop en verheug me al op de feestelijkheden rond ons 40 jarig bestaan!”
Het kringloopbedrijf helpt inwoners met een kleine en grote portemonnee aan leuke kansjes en helpt op een laagdrempelige manier bij te dragen aan een duurzamer leven en voor alle goederen die een tweede kans verdienen. En niet geheel onbelangrijk: met een mooie opbrengst voor diverse Bornse goede doelen.

Kijk voor meer informatie op de website van Kringloop Borne

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Kringloop Borne

Volg het nieuws uit Borne