Koningsspelen 2021 gaan in Borne in aangepaste vorm door

BorneSport heeft in samenwerking met studenten van het ROC van Twente een sportief programma voor alle groepen van de basisschool gerealiseerd.

De Koningsspelen van 2021 staan voor de deur. Nadat vorig jaar de Koningsspelen niet konden doorgaan, is er dit jaar een aangepaste versie georganiseerd volgens de landelijke richtlijnen Koningsspelen. Op deze manier is een leuke, feestelijke en sportieve Koningsdag toch mogelijk voor de basisschoolkinderen.

Vanwege de coronamaatregelen kunnen alle 2000 basisschoolleerlingen niet zoals voorgaande jaren bij elkaar komen op sportpark ‘t Wooldrik. Maar voor iedere school een sportieve en leuke activiteit op de eigen school kan wel!

BorneSport heeft in samenwerking met tweedejaars studenten van het ROC van Twente een sportief programma voor alle groepen van de basisschool gerealiseerd. De kinderen gaan in groepjes verschillende spelletjes en leuke activiteiten doen.

Ook zijn dit jaar de Koningsspelen niet voor alle scholen in Borne op dezelfde dag (normaal de vrijdag voor Koningsdag). Iedere school plant zijn eigen Koningsspelen 2021, dat kan op vrijdag 16 april of tussen 19 en 23 april.

Helaas is het dit jaar niet mogelijk om te komen kijken bij de Koningsspelen. Hopelijk kunnen we volgend jaar iedereen weer verwelkomen.

Bekijk het gemeentenieuws op de website van gemeente Borne

Volg het nieuws uit Borne

Een productie van RTV Borne